Nyhedsbrev

Du har nu muligheden for at tilmelde dig vores nyhedsbrev i én eller flere kategorier. Udfyld felterne herunder.
 

* Obligatorisk felt

Efteruddannelse for mejeriarbejdere

 

Der findes en lang række mejerifaglige kurser for ufaglærte medarbejdere. Bl.a. er der det obligatoriske ”Mejerihygiejne og egenkontrol”, som alle ansatte skal have deltaget på inden for de første 9 måneders ansættelse, og der er kurser i fremstilling af ost, mælk, smør og konsummælk samt kurser i CIP m.v. 

 

Se listen over udbudte AMU-kurser under menuen KURSUSUDBUD.

 

Mejerifagets FællesUdvalg og Kold College har udviklet nye amu-kurser. Kurserne udbydes som en del af de efteruddannelsestilbud, som tilbydes medarbejdere i mejeriindustrien. Se kurserne herunder:

 

Membranfiltrering 

 

Vegetabilsk fedt i mejeriindustrien

 

Produktionsudstyr i mejeriindustrien