Påbygningsfag 2024
Fødevaresikkerhed i industriel produktion (1 uge + 1 uge) | 06.01.2025-10.01.2025 |
Påbygningsfag 2025
Mejerifagligt engelsk | 13.01.2025-17.01.2025 |
Mejeriteknologi: Fremstilling af ost | 20.01.2025-24.01.2025 |
Produktion af plantebaserede produkter | 24.02.2025-28.02.2025 |
Operatørvedligehold-automation | 10.03.2025-14.03.2025 |
Problemløsning og optimering | 31.03.2025-04.04.2025 |
Fødevaresikkerhed i industriel produktion | 03.03.2025-07.03.2025 og 07.04.2025-11.04.2025 |
Arbejdsmiljø og sikkerhed | 07.04.2025-11.04.2025 |
Mejeriteknologi: Spraytørring af mælk | 07.04.2025-11.04.2025 |
Excel for mejerister | 28.04.2025-02.05.2025 |
Kvalitetssikring i mejeriindustrien | 02.06.2025-06.06.2025 |
Mejeriteknologi: Rekombinering | 12.05.2025-16.05.2025 |
Mejeriindustriens LEAN-kørekort | 16.06.2025-20.06.2025 |
Hygiejnisk design (3 dage + 2 dage) | 08.09.2025-10.09.2025 og 25.09.2025-26.09.2025 |
Problemløsning og optimering | 07.10.2025-11.10.2025 |
Arbejdsmiljø og sikkerhed | 14.10.2025-18.10.2025 |
Mejeriteknologi: Fremstilling af ost | 06.10.2025-10.10.2025 |
Mejerifagligt engelsk | 20.10.2025-24.10.2025 |
Mejeriteknologi: Fremstilling af konsummælksprodukter | 27.10.2025-31.10.2025 |
Kvalitetssikring i mejeriindustrien | 03.11.2025-07.11.2025 |
Mejeriteknologi: Rekombinering | 10.11.2025-14.11.2025 |
Produktion af plantebaserede produkter | 24.11.2025-28.11.2025 |
Mejeriindustriens LEAN-kørekort | 08.12.2025-12.12.2025 |
Påbygningsfag 2026
Mejeriteknologi: Fremstilling af ost | 19.01.2026-23.01.2026 |
Mejeriteknologi: Fremstilling af konsummælksprodukter | 26.01.2026-30.01.2026 |
Mejeriteknologi: Rekombinering | 13.04.2026-17.04.2026 |
Fødevaresikkerhed i industriel produktion (1 uge + 1 uge) | 16.03.2026-20.03.2026 og 20.04.2026-24.04.2026 |
Problemløsning og sikkerhed | Følger H1 |
Arbejdsmiljø og sikkerhed | Følger H1 |
Produktion af plantebaserede produkter | 04.05.2026-08.05.2026 |
Kvalitetssikring i mejeriindustrien | 08.06.2026-12.06.2026 |
Mejeriindustriens LEAN-kørekort | 15.06.2026-19.06.2026 |
Fødekemi (1 uge + 1 uge) | 02.02.2026-06.02.2026 og 23.02.2026-27.02.2026 |
Problemløsning og sikkerhed | Følger H1 |
Arbejdsmiljø og sikkerhed | Følger H1 |
Mejeriteknologi: Fremstilling af ost | 05.10.2026-09.10.2026 |
Mejerifagligt engelsk | 19.10.2026-23.10.2026 |
Mejeriteknologi: Fremstilling af konsummælksprodukter | 26.10.2026-30.10.2026 |
Kvalitetssikring i mejeriindustrien | 02.11.2026-06.11.2026 |
Mejeriteknologi: Rekombinering | 09.11.2026-13.11.2026 |
Produktion af plantebaserede produkter | 23.11.2026-27.11.2026 |
Mejeriindustriens LEAN-kørekort | 07.12.2026-11.12.2026 |
Hygiejnisk design (3 dage + 2 dage) | 07.09.2026-09.09.2026 og 01.10.2026-02.10.2026 |