Kursuskalender 2022 – åbnes i Excel

Tilmeldingsblanket

Tilmelding af kursister – andre mejerier

Denne vejledning angår kurser i det kursuskatalog, som Mejeribrugets UddannelsesUdvalg udgiver hvert år, når andre mejerier end Arla Foods skal foretage tilmelding af kursister til disse kurser.

Tilmelding til andre kurser foretages efter de generelle retningslinjer for de pågældende kursustyper.

Tilmeldingen sker gennem følgende trin.

  1. Virksomheden finder sammen med kursisten frem til det ønskede kursus. Virksomheden udfylder og indsender tilmeldingsblanketten, som findes nederst på siden, til DI.
  2. Hvis der er plads på kurset, sender DI besked til virksomheden om kviknummeret for kurset.
  3. Virksomheden skal med det samme foretage tilmelding af kursisten til www.efteruddannelse.dk og modtager bekræftelse på tilmeldingen.
  4. Ca. 14 dage før kursets begyndelse modtager kursisten i e-Boks besked om kursusstarten.

Når kurset er gennemført får mejeriet automatisk VEU-godtgørelse mm. Yderligere løntabsgodtgørelse, udgifter til km-godtgørelse, kost og logi mm. skal mejeriet søge refusion for hos Pension Danmark.

Vi håber, at I vil benytte jer af kursustilbuddene. Har I spørgsmål, er I velkommen til at sende en mail til muu-mejerierne@di.dk

Tilmeldingsblanket findes øverst på siden til kurser via kursuskataloget.

Kurser på Thise Mejeri

Kommunikation og konflikthåndtering – 24. oktober + 7. – 8. november 2022

Målgruppe: Kurset henvender sig til dig, der gerne vil skabe et godt arbejdsklima for dig selv og dine kolleger. Du vil gerne udvikle dig selv og din måde at kommunikere på bl.a. med henblik på at opnå en større gensidig forståelse på arbejdspladsen.

Indhold: Vi arbejder bl.a. med forståelse af din egen og andres kommunikation og adfærd og kropssprogets betydning. Du kommer også til at stifte bekendtskab med en række nyttige grundteorier, som bl.a. belyser, hvornår konflikter opstår, hvordan og hvor for. Vi har også fokus på, hvordan du og dine kolleger kan bruge hverdagens konflikter konstruktivt.

Alle kursusdage afvikles på Thise Mejeri,  Sundsørevej 62, 7870 Roslev i tidsrummet fra kl. 7:00-14:25. Thise Mejeri vil sørge for forplejning på alle kursusdage.

Samtlige kurser kan tilmeldes på denne tilmeldingsblanket

Print Friendly, PDF & Email